- Opbrengst: 2 personen
- Benodigde voorbereiding tijd: 15 minutes
- Benodigde kook tijd: 15 minutes
Kabeljauw met bloemkoolrisotto
Met dit recept maak je een echt feestmaal klaar. Dit receptje is eenvoudig en kan eigenlijk bijna nooit mislukken. Ik heb dit receptje naar een hoger niveau getild door het af te werken met heerlijke Kaviaar.
Ingredients
- Bloemkool - 1/2 stuk
- Rode paprika - 1/2 stuk
- Courgette - 1/2 stuk
- Prei - 1/2 stuk
- Kabeljauwhaasje - 2 stuks
- Olijfolie - 2 eetlepels
- Boter - 1 eetlepel
- Lookpoeder - 1/4 theelepel
- Oregano - 1/4 theelepel
- Basilicum - 1/4 theelepel
- Peper en zout - Snuifje
- Water - 6 eetlepels
Instructies
- Snijd de prei, courgette en rode paprika in fijne blokjes
- Rasp de bloemkool tot rijstkorrels
- Doe wat olijfolie in een pan met deksel en bak de groentjes
- Voeg de bloemkoolkorrels en het water toe en bak gedurende 2 minuten
- Voeg alle kruiden toe en roer goed om
- Kruid de kabeljauw met wat peper en zout en bak dit in een pan met boter (2min aan elke zijde)
- Dresseer de risotto op een bord en leg er de kabeljauw op, werk eventueel af met kaviaar of andere viseitjes
Dit recept kwam tot stand door een samenwerking met imperial heritage caviar!