- Opbrengst: 1 portie
- Benodigde voorbereiding tijd: 5 minutes
- Benodigde kook tijd: 5 minutes
Toast champignon, een gemakkelijke lunch
Een toast champignon, heerlijk en gemakkelijk! Ideaal als je op 10 minuten een lunch op tafel wil toveren! Ik gebruikte hiervoor de kruidenroomkaas van Boursin, zeer lekker van smaak!
Ingredients
- Snede brood - 2 stuks
- Kaas - 2 sneetjes
- Champignons - 100gr
- Boursin verse roomkaas - 2 eetlepels
- Boter - 1 theelepel
- Zout - Snuifje
- Peper - Snuifje
Instructies
- Zet het brood in een voorverwarmde (grill)oven (boterhammen van 2cm dik) op 175°C
- leg na 3min een sneetje kaas op elk van de boterhammen en laat nog 2 min in de oven zitten
- Snijd de champignons grof en bak ze in een pan met wat boter
- Voeg 2 eetlepels verse kruidenroomkaas toe en laat 1min doorbakken. Kruid wat bij met peper en zout
- Zet de toasts op een bordje en werk af met de champignonsaus
Heerlijk genieten toch!